Kaki Makan

Dinner with hubby..... - Restaurant Rattatouille -

8:25 AM

Hari Sabtu malam baru2 ni aku ada hantar Iqbal kat mak pengasuh dia sbb dia nak main sgt.. sian tgk dia sorang2 kat umah.. asyik qeyau n nak kuar jalan jer... tp niat tu mmg nak kuar makan mlm tu.. masa nak g ambik Iqbal kat pengasuh jer..terus dia tak nak.. dia asyik berlari2 jer.. papa nak ambik jer terus dia berlari dgn comelnya.. nak tergelak pun ada.. so kami tinggal jer.. pergi makan 2 org.. bukan senang nak dpt makan berdua mcm ni.. so kami decide nak makan western food.. kami g la Restaurant Rattatouille.. ala kartun tikus yg pandai masak tu.. hehehhe sangat comel ok tikus tu.. tp kedai tu hanya nama jer.. takder la tikus tu masak.. tobat aku tak makan. hakhakhak...
Ni pic malam tu.. syok jugak tanpa Iqbal.. tp dlm hati risau takut dia qeyau nak susu ker.. hehehhehe


Aku sedang menunggu makanan.... lapar ni...


Papa pun lapar jugak.. ni la restoran tu.. takder org sbb dah malam..


2 scoope ais krim.. pembuka selera...


Watermelon juice... sedap ok.... harga murah.. yang ni yg mama punya

Black coffee papa..... ni pun murah drpd kedai mamak ok...

Lamb chop ratatoille.. yang ni pilihan mama... hakhakhak...

Pelangi Semenyih Fried Rice... Nama bukan main tp ala ini jer... 

Makanan kat sini sedap... wifi pun ada.. sambil makan sambil wifi.. heheheh... semenjak ada fon canggih2 ni.. amatlah berguna bagi aku... Thanks C3....



/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. wow! terliurnya tgk makanan tue. tp ice cream tu mcm sikit je. bekasnya besar, kalau kak ida mmg x cukup tue. heheheheh

    ReplyDelete
  2. hehhehe... mmg bekas nala punya besar.. dah ambik 2 scoope jer.. heheheh.. makanan kat situ memang best... n murah jugak.. berbaloi la...

    ReplyDelete

Like us on Facebook