Secret Recipe....

8:21 AM

Semalam tekak ni terasa plak nak makan kek secret recipe.. aduhh padahal dah makan koteaw sup petang tu... aduhh naper tetiba nak makan ni.. lepas magrib jer terus aku kuar dgn cik hubby g secret recipe kat Pelangi Semenyih... So aku decide beli kek chocolate fudge dan chocolate indulgence... nyum..nyumm.. tp aku suka chocolate indulgence ni lagi.. habis naik lemak mcm ni... Iqbal pun suka makan jugak... dlm kereta pun Iqbal dah mengamuk nak makan kek tu... hehehhehe

Secret Recipe... Nyum.. nyum....


Chocolate Fudge

Chocolate Indulgence





/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook