My Best Friends....

9:49 AM

Best friends... Aku ni tak banyak kawan perempuan... selepas aku kawin.. aku banyak berkenalan dengan perempuan untuk berkongsi cerita tentang kehamilan, masakan, anak dan sebagainya... Semenjak ada facebook2 ni lagi lah banyak kawan-kawan perempuan.. hehehehe... Kawan-kawan yang aku paling sayang ialah :-

Yang tengah Kak Shuhada a.k.a Kak Adah.. Kak ni duduk depan aku kat ofis.. bnyak jugak aku kongsi cerita dengan dia.. thanks kak...

Ini budak aku sayang tau.. kadang2 pelat "R" dia membuatkan aku nak tergelak dengan dia ni... nama dia Nur Fadila a.k.a Dilla..

Ni nak kata kakak pun tak leh jugak.. tua aku setahun.. yang pasti dia bujang yer.. tapi kadang2 aku tak faham dia ni.. yang best dia sporting... nama dia Nurul Ain a.k.a Cik Ain..

Yang paling hujung sebelah kanan sekali ni Kak Iena Labu.. nama ayah dia n abah aku sama.. En. Jamani.. heheheh.. dari situ kot aku rapat dengan dia. walaupun dia duk jabatan lain..

Kak yang kecik molek ni plak.. Kak Azrina a.k.a Kak Ain... Aku sayang sebab dia banyak nasihat & dengar masalah aku.. Thanks Kak...

Ni kawan alam maya aku.. aku kenai dia dalam web Ratu Hati.. sampai sekarang aku berhubung rapat dengan dia.. dah 2 kali aku jumpa dia.. dia banyak tahu kisah story aku... aku sayang bangat dengan dia.. cantikkan dia ni?? geram aku.. heheheh :)

/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. uih...aku pn tersenarai ka?
    hik2...tgh khusyuk2 aku baca,terpampang plaks gambo aku..hahahaa...
    hang geram kt aku watpa?
    geram kt laki hang takpa gaks..wakakakkaa~

    ReplyDelete
  2. heheheh.. sory aku copy paste gambar hang.. hang cantik sangat.. tu yg aku geram.. hahahah.. ehh bila hang nak bersalinni.. lama nya aku nunggu.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. aku ka?due kan 25hb..
    skrg br 13hb..
    lex bebeh..kang aku bsalin aku terus sms..hehehe

    ReplyDelete

Like us on Facebook