Aku Pencinta Yang Setia!!!

9:54 AM

Tajuk bukan main lagi.. Entri sebelum ni pun bukan main lagi.. hahahha.. Aku pencinta yang setia!! Chee wahhh memang aku pencinta yang setia... sebenarnya aku memang pencinta terhadap barangan Corelle & Corningware ni... Ni gara mama aku lah memaksa anak dia beli dan bayar bulan-bulan... Mama aku cakap kalo dia dapat jual 4 set dia akan dapat percuma 1 set.. huh... so kami adik beradik pakat beli.. aku memang puas hati dengan barangan Corelle ni... Aku pilih design European Herb...Dari set pinggan yang bulat...periuk corningware bulat sehinggalah aku beli set periuk yang petak... heheheh.. habis aku melabur koleksi pinggan mangkuk ni.. aku bukan simpan dalam almari yerk kawan-kawan... tapi aku guna la.. hishh beli mahai2 tapi simpan dalam almari... hubby tak leh nak kata apa lah sebab ni duit aku kan..

Ni set pinggan mangkuk Corelle European Herb yang bentuk bulat dan periuk Corningware European Herb pun ada.... (Pic from Mudah)

Periuk Corningware European Herb yang petak ni aku beli tahun lepas dalam bulan 10... ni pun aku beli & bayar bulan2.. amat puas hati!!!

Tunggu yang ini pulak aku nak rembat!! Bila la nak pergi Langkawi.. kalo nak beli kat sini kena la bayar bulan2.. hmmmm camner yerr. tengah berfikir!!!


/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. cantik amat set pinggan mangkuk tu..
    daku beli yg bese2 saje kt umah..
    hoho~
    i like since kale dia ijo..
    bape 1 set sampai kene bayo bln2?

    ReplyDelete
  2. set pinggan rm300 set periuk rm300.. huhu kopak.. tu yg bayar bulan2.. hehhehe...tu lah hijau tu cantik drpd yang pink.. :)

    ReplyDelete
  3. akak pun peminat setia corelle. suka!!!

    yang petak pic bawah sekali tu brapa rm yea?

    ReplyDelete
  4. saye pencinta pinggan cap sabun daia... har har har leh gitu?

    ReplyDelete
  5. Salam.. Set periuk tu rm300 beli kat mana yea.tq

    Nur

    ReplyDelete

Like us on Facebook