I hate this band!!!

10:36 AM

Hari ni lambat update blog.. Pagi ni ada follow up Cikebal kat Klinik Beranang.. Berat Iqbal hanya 10kg.. Alahai berat sekampit beras jer.. aduii cikebal sayang oii makan la nasi.. awat la hang nak jadi western nih.. ayooo...

Berbalik kepada tajuk entri di atas.. semenjak dua menjak ni aku benci sangat satu band dari Indonesia.. apa ntah band tersebut.. hmm biarlah rahsia aku kan..yang pasti aku benci akan nama band tersebut..benci lagu-lagu dia.. benci dengan suara band tersebut.. kalo dengar kat radio jer mesti aku alih channel yang lain.. kadang-kadang tu cik hubby selalu nyanyi lagu tu.. aku meluat vs menyampah la lagu-lagu dia.. benci benci benci... kerana mangkuk hayun tu nyanyi lagu tu terus aku benci ya amat dengan band tersebut...

Band tu memang tak salah... tapi kerana mangkuk hayun tu aku jadi benci ya amat.. seluruh pelusuk aku benci.. hah... lantak aku la kan.. ini blog aku.. aku nak luah ker.. aku nak taip apa ka.. aku punya suka kan... hmmm yang pasti aku puas...

Semalam aku ada beli ubat batuk kat farmasi..ubat biji la.. alhamdulillah semakin pulih batuk aku ni.. tapi mengantuk ya rabbi la... aduii.. terlupa plak nak tangkap gambar ubat tu.. heheheh. tapi yang pasti aku bertambah sihat dari batuk kong kong tu.. hahhaha.. :)

* Tak sabarnya hari Jumaat ni.. Harap2 dapat lah.... :)

/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook