MamaJue Review

Mama Jue Review | Set Swaddle a.k.a Bedung Moden

12:00 AM

First melihat swaddle a.k.a bedung moden ni kat web onebabyworld.. tapi mahai sangat dan kain dia bukan jenis yang aku berkenan.. corak dia pulak tak menarik minat aku.. dan hasil jajahan aku dalam laman facebook kak Harlinda yang beliau obsess sangat dengan hasil tangan Sweet n Cozy aku pun dah mula jatuh centa.. beli sehelai jadi la kan daripada kempunan tak dapat nanti.. ngeee :p


Cute kan.. Ni la Swaddle... yang ni jer ada.. so aku rembat la.. purple pun purple la...

Yang ni Burp Cloth...

Yang ni pulak Cloth Wipes..



Cara-cara memakai Swaddle...


Baby Iqram memakai swaddle.. so cute.... :) luv it...

Kalo u all nak beli boleh layari web ini..


Laman web FB : Sweet n Cozy

Tokey Sweet n Cozy : Rahayu Mb


/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook