Fenomena Adam & Hawa...

11:04 AM

Aku rasa semua orang tengah giler dengan citer ni sekarang kan?? Huhuhu aku pun gila wokeh.. sebabnya masa zaman sekolah aku duk giler baca novel ni sampai tak makan pun takpa.. khatam banyak2 kali.. erkk Al-Quran pun dah khatam gak la.. hehheh... pehtu satu g heronya hensem + macho.... walaupun bukan orang Malaysia.. nasib Singapore.. kalo Indonesia.. oh nooooo...

Aku sampai sanggup langgan pakej Mustika la.. HD dah ada since aku tukar dekoder lama to Beyond.. kununnya time hujan still ada siaran.. muhung betui orang astero ni.. cettt... so bebulan RM75 gak la.. bayaq weh Jueliza... hahahha... dari 1st episod sampai la episod 59 ni aku belum miss lagi tau.. hahahha punya la pulun tengok.. kalo ngantuk siap pesan kat en papa tolong kejutkan ma kalo ada citer ni.. hhahaha gila punya teruk perangai.. pehtu kalo leklan * ni word aku masa kecik2 suka cakap leklan.. iklan la.. hehehe.. mesti Iqbal cakap ma citer ma.. hahahha ini budak kecik pun tahu citer febret mama dia.. muehhehe.... yang syok kalo abis citer ni ada lagu Muara Hati.. tapi tang chorus la.... mesti aku melalak sebut demiiii yang si Iqbal sebut cintaaa.. hahhaha sabaq jer anak.. :p

Hehhe hensem kan... padan depa... *Raya ni nak wat baju raya pink.. hahahah tobat en papa tak nak punya.. dah banyak kali nak suruh kaler pink dia suruh tukaq kaler.. ciskek...

Ala tomei2 muka Adam Mukhriz a.k.a Aaron Aziz..

Ok cute giler.. wat aku melting....

* Encik papa selalu kata mama angau.. yer angau dengan AA.. hahahha penangan ADAM & HAWA kannnn... siap cakap kat en papa.. kalo mama jumpa AA ni nak tangkap gambar dengan dia.. papa cakap mama poyo.. huhhhhh dia jeles.. zaman dia Pierre Andrea dia dah tak dak.. hahahhaha

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook