Layan 4 Movie....

4:10 PM

Layan 4 movies?? Hahah bukan aku layan kat "pawagam" pun.. tapi aku layan online jer.. layan kat note kecik aku ni.. huhuhu... Sabtu aku layan 2 movies.. Ahad aku layan 2 movies... hahahha best ok.. since ada anak ni susah la nak g tgk wayang ni.. last tengok masa aku sebelum bersalin qeram.. tu pun g tengok sorang-sorang dengan perut memboyot.. huhuhuhuhu.. 

Citer ni memula aku layan.. Ok citer ni sangat sedih.. korang tgk la yer.. Tekan SINI nak tengok citer ni.

Citer ni paling best ok.. heheh cute jer Lisa & Beto.. suka giler dengan lakonan Beto ni.. tetiba terlupa AA aku dah.. muhahhaha.. Tekan SINI nak tengok citer ni.

Citer ni paling lawak giler.. wakakak.. aku tengok sakit perut aku gelak.. aduii sabaq jer la dengan Zizan ni.. Tekan SINI nak tengok citer ni

Last citer aku layan citer ni.. hahhh memula best.. time si Adi ni lupa ingatan aku jadi menyampah.. terus foward laju2 part bosan.. hahhaha.. Tekan SINI nak tengok citer ni.


MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook