Meja Laptop Baru..

12:00 AM

Akhirnya beli jugak meja laptop ni.. meja rendah tu dah bagi Qebal guna.. huhuhu.. lepas ni Qeram dah tak boleh meragaih lagi... ngeh ngeh ngeh...

Kan rendah jer meja kecik ni.. :) selamat tinggal.. lepas ni meja kecik ni jadi meja Qebal...

Nice.. tak dapat la beli meja kat ikea tu.. tp ok la save duit kan.. kira rembat la hijau ni yang ada pun... janji meja sudah kan... lepas ni meja ni port mama duk berFB & update blog lah.. 

So melepas lah nak beli kerusi pink.. dah bertukar jadi hijau.. muhahaha... 

Hmmm... bila nak pergi Ikea ni.. nak beli kerusi ni.. lepas ni baru complete.. yeaaa rajin la mama duk kat meja ni.. ;)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook