Mixer... Nak Sangat-sangat!!!

9:20 AM

Dek kerana handblender aku dah jahanam sebab dah loose tak leh nak pasang tempat putar tu so aku dah tak dapat nak buat kek yang susah-susah.. Oh nooo... Ekceli aku duk berkenan dengan satu mixer ni.. giler punya lawa lah.. tapi rega dia ribu riban.. tak silap aku kalo kat Malaysia RM2500... if beli from direct US RM1900 mcm tu.. tapi mahai jugak...

Kitchenaid Mixer PINK... Ohhh berkenan giler.. tapi aku bukan nak niaga kalo beli menatang ni kang jadi perhiasan bak kata hubby...

Yang ni paling cikai la.. RM80.. tu pun tak dapat nak beli lagi... kekekke :p dek kerana duit asyik abis ke arah lain so aku still tak dapat nak beli hand mixer Philips ni.. Aku suka design ni sebab cute mute... If nak buat meringue matik lenguh tangan aku nak pegang mixer ni.. huwaaa

Stand Mixer ni tak yah pegang dia pusing sndiri jer.. rega dia aku tgk RM150 mcm tu.. ishhh kang aku beli bowl tak pusing plak.. huhuhu.. tapi aku suka design Philips ni.. nampak semartis.. heheheh... 

Hahhh dalam dilema.. ahakkk bukannya aku nak beli Kitchenaid tu.. itu tobat la aku buang jauh-jauh dulu nak beli benda mahai tu.. ingat aku bukan nak buat stok niaga pun...  verangan boleh la nak dapat.. kekekke... So, aku decide samada hand mixer Philips or stand mixer Philips.. oh... harap-harap bonus raya cina lebih la.. dapat la aku beli antara 2 ni... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook