Peplum ohhh Peplum...

9:28 AM

Peplum?? Bunyi dah macam pelam jer aku dengar.. hahahha.. memula aku tengok baju ni.. eeeee orang kuruih bleh la pakai. dah macam baju-baju zaman saloma aku tengok.. cuma dimodified.. hahahha... siap aku ngutuk lagi ishh kalo aku pakai mesti dah macam saloma triple XL.. hahahha.. versi besaq.. kuikuikui.. Adehhh... Last-last aku dah terberkenan wehhhhhh.. Oh noooo aku sudah giler dengan baju ni.. kalo pakai kain dah jadi baju kurung moden.. yeaa baju raya macam ni lah untuk raya 2013.. :)

Aku dah ada order sehelai baju peplum kaler hitam.. aku try dulu cmner.. kalo tersembul isi perut aku kena la on diet kaw kaw kan.. :p kalau sedap aku pakai kena dengan citarasa badan aku of kos la aku beli berhelai-helai.. :p papa mula la geleng pala... papa nak 2 helai lagi bleh...

Santek kan kaler merah ni.. aiyoooo kenan giler weh!!!

Ni pun cunzzz giler kaler purple sekali dengan kain dia.. aiyoooo

Ini pun santek wehhh.. i like kaler biru ni... :)

Korang kenan tak baju ni?? :) jom la beli.. murah2 jer.. baju pun labuh lepas montot.. so ok la kan.. ;)

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook