Perlu sangat !!!

12:00 AM

Semenjak Qeram dah boleh meniti & meragaih ni.. abis semua dia meragaih.. adusshhh kalo duk dalam walker pun dia dah boleh panjat keluaq.. oh penat ok... satu port paling suka sofa.. pehtu tepi sofa tu ada la meja kecik letak tepon & modem stimix tu.. kat situ jugak la port nak tengok laptop.. dek kerana my lappy tetiba tak leh wifi.. so kena la cucuk LAN cable tu kat lappy.. 

Yang nak jadi citer Qeram suka nak ambik tepon tu.. aduii kalo kat meja tu dia hentak2 mama punya laptop.. abis la jahanam dengan anak ni.. so kemarin duk la survey2 kat web IKEA dengan Aiza.... yehaa ada la.. yabedabedu... tak la mahai sangat kira ok la dengan harga dia kan.. tapi yang tak syoknya bila mau pi beli daaa.. dah la jauh nun kat damansara tu.. tapi kalo pi sana.. mesti akan merapu macam2.. tu yang tak mau pi.. kunun-kunun nak beli 2 jenis ni lah.. pi masuk satgi semua nak ambik tup tup penuh troli.. hahhh apa aku beli tak tau.. sampai jer cashier duk punggah buang perabih yang mana tak perlu.. kuikuikui. kesian kat pekerja depa dek gara2 aku wat keje...

Meja ni cunzz laa muat la utk letak laptop, tepon & stimix kan kan kan.. 
rega dia RM 149

Kerusi ni pun cunzz sebab kaler pinky.. ohhh terguda ok.. 
rega dia RM 55

Rega dah tahu.. bila mau pi ni.. rasa macam nak suruh sapa2 pi tolong beli ja.. malaihh nak pi sana.. kang abissss duit duk beli merapu meraban kannnn...

Pssstttt : Papa bila nak g beli menatang ni???


* Hope sapa baca ni paham la.. loghat kedah semua keluaq dah.. kuikuikui


MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook