Takder Mood...

9:03 AM

2, 3 hari ni aku tak baper ada mood... menyampah + meluat + sakit hati + benci = semua ada dalam perasaan ni.. suka hati lah kau nak buat apa.. semuanya kata mulut aku jahat la itu la kan.. sekarang ni kau buat kerja kau.. aku buat kerja aku.. aku tak akan harap apa lagi dari kau.. terima kasih... 


* So blog pun akan takder mood la nak update... Bye untuk sementara sehingga perasaan ni akan pulih sediakala...


MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook