Testimoni Skincare D'farra

12:00 AM

Dalam 2 minggu lepas aku ada jadi testimoni satu produk ni.. Produk tersebut adalah D'farra... Owner tu kata kalo nak try just bagi dia gambar tanpa mekap sekeping.. Ok aku bagi.. after that dia pos.. so aku try selama 1 weeks.. Alhamdulillah rasa sesuai dengan kulit muka aku ni.. cumanya biasa lah parut jerawat ni kena rajin dipolish lagi.. heheheh.. 

Set D'farra Skincare terdiri dari sabun, toner, serum, krim siang & krim malam...

Yang paling best sabun melembutkan kulit aku... Kedua serum.. liang pori aku tertutup.. nampak licin jer kat bawah mata. huhuhu aku biasa la sental banyak-banyak... dah la ciput dapat... Yang ke 3 aku suka krim malam dia.. mencerahkan kulit aku dan merawat kulit muka aku ni bagi elok bagi wokeh... Heheheh udah abis.. so jerawat pun naik balik.. apa kes..

Ni hasilnya... :) ekceli yg tudung biru tu aku mekap + edit skit.. Muhahahha... Tapi ada lah perubahannya.. 


* InsyaAllah nak sambung balik pakai set ni.. erkkk kena lah beli kan.. mana bleh lagi dapat preee... :p

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. Owh!!! inilah produk yg jue kata tuh yerr...

    ReplyDelete
  2. aarr aiza... ok.. tp muka jue ni selalu jerawat la.. ni naik balik jerawat batu kat dagu.. peyod mcm ni la..

    ReplyDelete

Like us on Facebook