Cuak!!!

9:57 AM

Dalam 2, 3 minggu lepas, aku tetiba control kaw kaw tak nak makan nasi.. sebabnya my peyut dah macam makin naik.. erkkk ala senang citer muncit la.. huwaaa aku tak tau naper ok.. punya la ganti bihun, roti dan lain-lain lagi tau.. tapiiiiii my peyut still naik.. aku jadi fade up wokeh.. tak makan pun naik.. makan lagi lah naik kan.. so aku mengkedarah jugak la nasik dan sewaktu dengannya... 

Nak dijadikan citer.. mr hubby mula perasan my body mcm makin naik.. yang paling ketara tang peyut aku la.. my sparetyre dah sama dengan cik B.. cettt nak kena sepak la tu.. kurang ajo ok.. huwaaa betuiii aku pun perasan.. so dah tak leh pkai baju yang tight2 lagi.. sebab tang sparepart tu.. huk alohhh pengsan!!! en papa geleng2 pala.. So en papa suruh beli menatang ni... tengok jer la gambar di bawah...

Hahh benda alah ni la aku beli "pregnancy test"

So, pagi2 buta tadi aku dah try ok.. n the result is!!!... jeng jeng jeng.... cuak beb..... 

Fuhhhh lega beb.. hahahaha...

Ngeee.. teruk kan.. sampai macam tu la en hubby suruh test.. cett dia yang buat aku mcm ni.. huhhhh.. masa sebelum ada anak if tak 2 lines punya la frust... masa dah 2 lines dulu happy giler.. sekarang ni kalo 2 lines hahhh pengsan aku... tapi 1 line so lega wehhh... Yer aku tahu anak is rezeki.. tapi dengan 2 hero yang tengah membesar ni better jangan la ada lagi kan.. mama dah semput.. bab kewangan pun tengah2 jer ni.. nanti la bagi depa besaq skit kan.. so lepas ni kena la pasang benda keselamatan yang tebai punya.. hohoho... peace yoooo


MamaJue & PapaMimi Story...
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook