Dating Berdua...

9:06 PM

Hari ni kami berdua masih cuti lagi.. so kami decide nak berdating berdua.. dah lama tak keluar berdua jalan-jalan shooping.. tengok wayang bagai kan.. heheheh.. so pepagi kami hantar anak-anak ke umah ibu pengasuh pehtu kami keluar berdua.. cehhh macam zaman bercinta dulu plak rasa.. cumanya badan masing-masing dah gabak.. huhuhuhu.....

Are u ready to go?? Yes...... * hahahah aku nak tergelak pasai PSY tu.. :p

Mama yang giler camera.. time ada anak asyik tak dan nak snap jer.. yer la.. Qeram tu lasak yarabbi..

Yeaaa sudah sampai... :) 

Testing sofa kat ikea ni.. takder makna nak beli aaihhh mahai nak mampus.. :p

Papa plak testing kerusi kami nak beli tu.. Snille nama dia dah macam nama menatang tu plak.. *erkk apa kebenda kat leher papa tu.. LB lor.. dushhhhh

Pantang nampak cermin panjang.. erkkk demok!!!

Lagi kami yang tak dak keje.. muhahahha :p

Aku yang demok a.k.a debok... cover perut dengan katalog ikea.. ngeeee


Lapar sangat pagi tak makan. so kami makan nasi ayam kat food court bawah tu.. memula nak makan meatball.. tapi ramainya orang cancel lah.. next time kata papa.. 

Balik singgah beli choco top plak.. tekak sejuk jer pekena ais krim ni.. erkk den tak mampu beli ais krim mahai.. ais krim mekd sudah... 

Singgah tengok wayang kat Jusco Cheras Selatan.. Walaupun ramai umat aku sanggup beratur nak beli tiket.. citer ni aku bagi 7 bintang la.. ada la part lawak.. & ada la part aku blur tak paham citer.. :)

Sesampai umah jer.. godek terus apa yang di beli.. Ini belum merapu meraban tau.. ini under bajet.. ngeee

Sudah pasang... :) ini semua poyoooooo

Perfect kan??? 

* Pulun update blog walaupun kepala tengah sakit beb... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. amboooihhhh..pi ikea..siap dating berdua lagi..
    eeeehhheeeemmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe duit bnyak kita dating berdua plak aiza. muhahaha

      Delete
  2. hahaha..bilalah agaknye tuh..time dpt kutu mutu kah..kekekkeke

    ReplyDelete
  3. ok set.. nanti dpt kutu mutu kita g dua.. heheh.. ikea ala kacang jer nak pi.. :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook