Lamanya tak update blog....

7:07 AM

Assalamualaikum semua..

Lamanya tak update blog.. dusshhh... dek kerana kesibukkan, kemalasan, kebizian dan bla bla bla.. so blog ni senyap sunyi la tanpa aku.. nak update kat ofis lagi lah takder masa.. bukak fb pun via note jer.. nak update blog via note.. nononono.. tak sanggup mak jemah.. kecik bebenor.. rasa macam mau beli sebijik ipad plak.. hahahaha... dekat umah malas giler nak on lappy.. penyakit apa pun tak tau.. pehtu meja lappy dari ruang tamu dah pindah ke dalam bilik solat.. hahhhh.. 

Dalam minggu ni rak buku aku yang usang tu dah menyembah bumi.. cehh ayat tak bleh blah.. hahahah.. aku dgn en papa apa lagi kalut cari rak buku baru yang murah2.. dan akhirnya jumpa kat Giant.. ok aku dah tak tau nak pilih. so dalam bajet RM100.. aku rembat rak buku 9 kotak tu. dari memasang en papa & mama lah bagi instruction.. huhh en papa bukan tau sgt kan.. pehtu mai menyusun aku hokey!!! ohhh sakit pinggang... bnyak sungguh buku-buku.. 

Hasilnya.. pic terbaru tak yah la.. dah penuh ruang dah.. penat nak susun mcm mana.. 

Apa lagi aku nak update.. wehh bnyak sebenarnya.. rajin tak rajin jer aku nak taip kat lappy pink aku ni kan.. dah-dah nak g buat  breakfast.. lepas solat subuh tadi terus tak leh tido.. so daaaaa


MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook