Nour Ain pulak...

10:56 AM

Apa yang Nour Ain ni kan.. huk aloh... ini ntah yang ke berapa ratus kali aku tak tau aku tukar skincare untuk kulit muka aku ni.. ehh macam aihh dari hat murah sampai la hat mahai.. duk gitu jer muka.. tapi since aku guna Nour Ain Skincare ni aku nampak perubahan ok.. dah hampir sebulan lebih dah.. parut-parut degil dah makin menghilang.. so kena sabar nak bagi hilang semua kan.. lepas ni kena polish dengan rajinnya lagi.. ngeeee... :p

Memula aku beli sabun & krim malam jer.. sebab benda2 lain aku malas nak tenyeh kat muka ni...

Setelah sebulan lebih guna.... 

Yang kiri tu muka paling teruk aku rasa.. dengan parut hitam yang agak ketegaq sungguh nak hilang... Dan yang kanan tu setelah sebulan lebih aku guna.. tu aku touch up guna bedak pixy jer.. ngeee

InsyaAllah lepas ni nak ambik set 4 in 1 plak.. 

* Polish jangan tak polish bak kata en papa.. hehehhehe.. sabar baru sebulan lebih.. orang yang pakai tu dekat 5 bulan woo.. so kita kena berSABAR!!!!

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. Hohoho..sesama polish muka pas nih..sib baik ai bg tau kat u hat produk nih..kalo x..sure u beli tabita kan..rabak poket tabita..:)

    ReplyDelete

Like us on Facebook