JJCM

JJCM | The Humble Chef

8:28 AM

Semalam selepas abis layan citer Dil To Pagal Hai.. terus sesiap nak keluar makan.. biasa la malam minggu memang kami anak beranak keluar makan.. Qebal plak siap ajak mama jom la keluar akan-akan.. adehh makan-makan la anak oii.. cakap pelat.. hahah.. tapi mama paham percakapan dia.. lama-lama nanti teruih la kan.. pehtu baru masuk highway jer, dia dah lentok.. huhhh apa la Qebal ni.. siap sebelum dia tido, dia dah pesan kat papa.. pa, ngan ju.. aan-ann.. adeh!!!.. *papa jangan laju, perlahan-lahan.. gitu la dia setiap kali naik keta itu la dia pesan.. kalo papa dia laju.. dia menjerit siap tampar papa dia.. hahahah.. sekarang mama plak dah berjangkit dengan Qebal.. hehhehe....

Dah banyak kali g makan kat The Humble Chef ni.. tapi tak pernahnya nak snap.. sebab aku MALU!!!.. hukhukhuk.. pehtu sampai jer sana nak order, budak-budak humble chef tu kata akak datang lagi.. hehehhe sebab dia cam aku sebab anak-anak aku yang lasak.. ngeee hahaha aku kalo tempat makan sedap aku repeat 10x pun tak pa.. TERBAIK!!! kali ni tak leh jadi.. siap cakap.. akak nak snap gambar boleh.. sebelum2 ni malu ler.. muehehhe... boleh jer..... kekekek....

Menu dia.. semua sedap-sedap.. 

Chef tengah masak.. hahaha sian kena flash fon aku ni...

Tunggu la makanan tu sampai... :)

Lamb pita.. chicken pita dah abis.. bedasah la..

Spaghetti Olio.. sedap tahap berebut dengan encik papa..

Spaghetti Carbonara Chicken... Ini mabeles.. setiap kali datang aku pesan sampai dua bekas...

Spaghetti Bolognese... sedap-sedap.. 

Aku selalu panggil restoran mini bergerak.. heheh sebab dia masak atas lori.. :)

Huhuhu.. setiap kali kalo nak makan mesti kami akan datang sini harga pun berpatutan.. hello jauh tau kami mai... dari Beranang ke Pusat Damansara.. ke namanya keje gila.. awat kat sana takder ker.. yer takder.. heheh kami ni memang pengemar pasta.. redah jer.. dah biasa weh jalan jauh nak cari makan... so korang boleh la datang-datang makan kat sini.. memang terbaik... tapi kat sini korang tak leh pulak la nak order air teh ais ker, kopi tarik ker, air bandung ker yer.. sebab sini ada air kotak, tin dan mineral water jer.. hahahha... 

Alamatnya :
The Humble Chef
Pusat Bandar Damansara,
(next to McDonald's by the flyover bridge road),
50490 Kuala Lumpur
Business Hours: Opens Mon - Sat from 9.30pm - 12.30am

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. pernah dengar pasal tempat makan ni tp x pernah sampai

    nampak sedap spaghetti dia

    ReplyDelete
  2. wahh unik restaurant ni..masak atas lori..tp klo kami,mmg tak lalu nk cari makan jauh-jauh..tak tahan nk rasa lapar..hihihi

    ReplyDelete
  3. WINA : try la pergi sedap sangat.. kami dah bnyak kali repeat makan.. heheheh..

    ReplyDelete
  4. aida : serius jue cakap sedap.. try la.. tak menyesal tau

    ReplyDelete

Like us on Facebook