Kaki Makan

Redeem Nandos

8:00 AM

Akhirnya dapat jugak redeem voucher Nandos yang aku beli kat Living Social tu.. sebelum ni macam2 la halangan nak dapat makan.. dah lama sangat tak makan.. ngeee :) lepas keje semalam en papa ajak g makan.. katanya lapar. so kami pun pergi lah Mines, Seri Kembangan.. Dah dekat dengan opis aku..Ok tak ramai orang.. so kami ambik port yang hujung tepi sungai  air tu.. hahh aku tak tau nak sebut apa.. hahahah.. :) 

Snap tu yang penting.. Peri peri.. en papa kata pari pari.. :p

Sos Hot Peri dia perghh berasap.. kalo ambik Extra hot aku rasa meleleh air mata gamaknya.. 

:) sambil tunggu makan, aku takder keje duk snap jer..

Haaahh korang tengok ikan keli besaq2 betis.. huhuhuhu terus tak lalu nak makan ikan keli dah...

Ice lemon tea jer kami order.. bleh refills banyak2 kali..

Soup Peri & Garlic Bread

Full platter of whole chicken with 4 regular sides dish..

Muka kekenyangan.. dah tak larat makan dah.. tinggal la bawak balik umah.. 

Take me home.. :) bleh makan pagi esok.. nak bagi Qeram makan pedas sangat.. nanti mama bawak Qeram makan yang lain lah yer sayang.. Abang Qebal balik nanti mama bawak dia g makan kek SR.. tu pebret dia.

# Dah pergi Mines mesti pergi Daiso.. kali ni aku beli sikat jer.. sikat aku yang dari sekolah dulu Qeram dah patahkan.. huhuhuhu ganaznya anak mama ni...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook