Kaki Makan

Lunch Dating With En Papa

2:02 PM

Hari ni Cik Dian tak datang keje sebab dia dah cuti balik kedah.. so aku kena makan sorang2.. tapi en papa nak ajak keluar lunch.. ngeee.. Kami makan kat dalam South City Plaza.. ada gerai Thailand.. Sawadekap kum kap.. hahahha :p kalo makananan Thai ni mestilah tomyam kan.. apa lagi.. zasss layan pix...

Koteaw Tomyam & Bihun Tomyam..

Pulut Mangga

Kerabu mangga tadi tak dan snap.. ni aku ambik pix dulu..

And thanks for the heel... hehehhe.. kan dah kena paw dengan mama.. yeaa kasut baru...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. cantik sampai tak berganjak.. hahahha..

    ReplyDelete
  2. singgah pertama dan izin follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Salam dari Indonesia.

    ReplyDelete
  3. Cantik kaaut. Suka warna merah

    ReplyDelete

Like us on Facebook