Resepi

Puff Pastry Sosej

8:38 AM

Ini kali ke 2 aku buat puff pastry sosej ni.. yang 1st buat dulu buruk bebenar.. nak snap pun malu2 kuceng.. hehehhe.. ini kali ke 2 buat.. memula nak buat mcm pokok duit tapi tak jadi la pulak.. T___T so buat jugak macam bentuk tu.. tapi takder la seburuk macam pertama aku buat tu.. ala ini senang jer.. aku pun dapat ilham kat satu blog tu.. senang jer ingatkan susah.. hahh korang jangan tanya aku buat macam mana kulit pastry tu.. aku beli hat siap dah.. ala brand kawan ker.. nak suruh aku buat kulit pastry idak ler aku nak buat.. beli jer hat ready made sudah.. :p

Ni resepinya.. senang jer.. lepas semua dah lilit macam tu masa nak bakar korang sapu la telur kuning nak kasi kilat2 macam tu.. 

Ni dia yang  dah siap.. yang tak siap aku tak sempat snap semalam.. kalut tengok Juara Lagu kan.. 

Korang breakfast apa hari ni??

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook