Dapur Idaman

Quotation and Design Wall Kitchen Cabinet from Intech Kitchen

2:00 PM

Korang ingat dapur merah hitam aku tu.. hahhh ala yang bawah jer tu.. ngeee hari Sabtu baru2 ni aku ada buat appointment dengan Jeff dari Intech Kitchen Sdn Bhd.. Intech Kitchen ni client office aku.. so setiap bulan aku akan selalu call dengan wife dia Jessica.. so Jeff ni aku tak baper kenai.. kenai pun sebab hasil google aku la pasai dia buat kitchen cabinet.. memang tip top keje dia kalo tengok.. so aku just nak tahu berapa harga dan design dia.. dengan abang Zaidan ni dekat RM 2500 jugak la.. tp kosong takder apa.. tapi yang ni dengan Jeff memang beza harga nya..

Dapur aku hat bawah.. InsyaAllah yang atas tu akan datang tapi ntah bila.. 

Jeff buat appointment dengan aku dalam pukul 7.30 petang.. ishh magrib2 dia mai.. hohoho kelam kabut skit la.. time tu la nak kasi mandi budak2.. time tu la nak solat kan.. takper la dia pun bukan hari2 nak mai umah aku ni.. datang ukur and bagi harga berapa jer.. dia datang dengan kawan dia.. memang nice la si Jeff ni.. peramah sokmo.. senyum manjang.. yer la kena peramah pehtu camner nak dapat client kan.. :p

Dia datang siap tengok2 cabient aku sebelum ni.. T___T pasrah la kalo dia komplen.. huwaaa aku pun tak puas hati.. tambah la dia pro tentang2 ni kan...

Pehtu siap conteng2 dah dinding2 aku dia tanda.. hahh sudah ini suruh daku buat ni.. ngeeeee

Pehtu dia start lukis2.. tak sampai 5 minit tau dia lukis..

Dia dah mula tekan otak Jepun tu.. aku dah cuak.. satgi terlebih bajet.. ala dapo aku kan sekenkang kera jer.. bukan besaq mana pun.. 

Tadaaaa Wall cabinet atas tu.. bila nak dapat ni...

Korang nak tahu berapa bajet.. total semua dekat RM 2500 tapi aku dia bagi RM 2000 jer.. siap foc dish rack lagi.. ini harga client katanya.. ok ok.. memang under bajet aku dengan en papa la.. tapi duit tu kunun nak simpan g cuti2 Krabi.. tapi tapi.. adehh aku dah berbelah bahagi ni.. G holiday ker wall cabinet ker?? macam nampak gayanyer wall cabinet jer.. (*_____*)

Kalau korang nak contact dia aku bagi no ni.. aku rasa no dia ni dah bersepah kat blog2 kan..
Jeff : 012-625 2528

Alahai wall cabinet kamu buat daku tak tido malam lagi la jawabnya.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. kak ida pun buat dgn Jeff ni.. mmg puas hati

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Murah juga tu. Jeles tgk dapur org cantik nih. Bila lah bley dpt dapur mcm ni.

    ReplyDelete
  3. Selalu baca pasal intech kitchen ni...mmg murah ya. Saya nak try lah mintak quotation...ewahhh berangan dulu

    ReplyDelete
  4. Cantiknye wall kabinet nie. Untung la ada rumah sendiri boleh deco-deco. Saya belum ada rezki lagi ada rumah sendiri...kalau ada, nak juga wall cabinet merah tu.

    ReplyDelete

Like us on Facebook