Drama

Drama : The Wedding Breaker

2:00 PM

Citer ni aku tak payah nak bagitau kot kan.. mesti ramai yang tengok.. kalo perempuan tu memang semua kot.. maybe dia tak tgk sebab takder perasaan.. hahaha.. ehh korang jangan tak tahu.. laki pun tengok gak.. tengok macam laki aku.. dia tengok ok.. dah kena hasutan dengan aku.. hahahha.. saja la nak buat entri ni nak buat simpanan dalam blog ni.. citer ni memang best.. dah dalam drama lagi best.. sebab hero hensem beb.. perghhh melting melting..oksigen please.. hahahha giler kan.. memula macam biasa tak layan sebab dak Fathia tu.. tapiii dah tertengok dalam online.. ini tidak boleh jadi.. mesti kena beli novel ni sebab nak tau citer.. penat aku nak tunggu kat TV.. satu lagi aku jenis tak sabaq tau citer. kohkohkoh.. beriya aku g cari novel ni tau.. so kalo korang nak layan online leh tengok kat  SINI

Wehh sanggup beli novel ni habaq mai.... 2 thumb up lahhh

Hensem kan hero dia.. Tengku Adam Kamil @ Keith Foo 

T____T Baca novel leh imagine watak2 dalam citer ni..ok bai!!!

Sekarang ni tv kat umah kena konker oleh mama pukul 7 malam & 10 malam.. bulan ni bil letrik sure melambung abis.. dulu takder tgk tv bil tak mahal pun sebab jarang bukak tv.. kita tunggu bil bulan January ni.. yehaaaa

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. Nak cari novel ni juga. Samalah...pukul 7 ibu yg konker tv. No citer katun.

    ReplyDelete
  2. fiza.. hehehe ala 26 episod jer.. bukan lama mana pun kan.. time magrib plak tu.. kalut jer abis citer terus g solat..

    ReplyDelete
  3. Saya kot yang tertinggal train. Saya tak tengok cerita ni sebab pukul 7 malam tu waktu paling sibuk di rumah. Takpalah kalau semua kata best, saya beli novel ajelah nanti.

    ReplyDelete
  4. MUMMY.. leh tgk online yg jue kasi link tu..

    ReplyDelete

Like us on Facebook