1st, 2nd & 3rd May

8:45 AM

# Update 3 hari punya citer...
  • 1st May 2014
Selamat hari pekerja.. Dah masuk bulan May.. tak sabar habis bulan June.. sebabnya dah malas balik lewat2 malam macam ni.. aku penat.. aku tak suka.. stress jer kalau time peak period macam ni.. Dapat berehat untuk berapa hari rasa tenang.. masuk keja terus serabut milo balik...

Happy Labour Days u olls..

  • 2nd May 2014
Hari ni sebenarnya ada appoinment dengan Hospital Serdang.. tapi aku tak pi.. aku tengok Iqbal macam ok jer.. takder sakit telinga lagi.. so aku suruh dia g skool.. sayang plak ponteng sehari.. aku rehat di rumah jer.. keluar g beli barang2 dapur.. tengahari g dating lunch dengan en papa kat Bangi.. memang time tu tengah sakit hati kan.. so kita makan banyak2... haku pedulik apa... setengah orang tension tak lalu makan kan.. tapi aku kalo tensen lagi aku makan banyak.. En papa plak kena balik Johor sebab atok meninggal.. aku tak dapat ikut sebab ada program aku janji dengan Yatt..

Jejalan sesorang... saja buat giler2.. 

  • 3rd May 2014
Program aku dengan Yatt la dia nak naik sangat Bukit Broga.. aku dah cakap memang agak mencabar skit la.. sebab aku pernah naik dulu.. memang itu lah 1st time & last time aku naik.. masa tu tahun 2011... wehh fenat nak mampus.. Ni yang aku pergi masa dengan geng tempat keje lama aku di SINI.. memang kalo ikutkan hati aku tak hingin nak naik aihh.. lepas tu aku terus muntah & cerry berry ok.. perghh badan terkejut kot naik Broga tu.. hahaha tapi dah sampai atas memang cantik.. nak naik hazab!!!... sesiapa yang takder kuat stamina jangan naik.. Kali ni naik Broga hanya separuh jalan jer.. pehtu turun.. Yatt dah macam nak pitam & muntah.. 

Gambar diciluk dari FB Yatt.. aku, Yatt & husband dia Awi...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. Kalau saya rasanya sekarang ni memang tak ternaik Bukit Broga. Teringat kat anak saudara lelaki yang naik Bukit Broga ni. Balik kengkawan panggil ambulans lagi sebab dia dah pitam kebaboom. Buat malu keluarga aje :)

    ReplyDelete
  2. hehhe lawak plak.. masa saya naik ritu sama la.. mmg sumpah tu 1st & last naik.. tobat tak naik.. tp atas tu cantik tau.. terus hilang keletihan semua tu.. tapi nak turun balik aduihh parahhh

    ReplyDelete

Like us on Facebook