Booking Tiket Wayang ~ X-Men : Days Of Future Past

2:00 PM

Okeh kalo bab citer-citer aksi memang serah kat aku.. aku suka aku suka... so citer ni dah keluar kat cinema.. terus aku booking tiket wayang hari Jumaat ni after balik kerja.. So dating la laki bini tengok movies nie.. hahhh Wolverine hensem woooo.. dari citer X-men sebelum ni memang aku tengok sebab kehenseman Hugh Jackman tu.. wahh.. apa aku tengok en papa tengok jer.. dia ok jer... 

Lepas ni bulan June nak tengok transformers plak.. see citer aksi jugak tu.. nak tengok citer jiwang2 tangkap cintan macam takder feel dah sekarang ni.. hahahaha  ^_______^

Yehaaa tak sabar weh Jumaat ni.. siap booking couple seat lagi.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook