Invitation ~ Mamee Chef - Malacca Factory Visit

2:00 PM

Mesti ramai yang dapat kan.. aku dah banyak kali dapat invitation dari Nuffnang ni tapi aku tak pernah peduli pun.. heheheh sorry yer Nuffnang.. kebizian so tak sempat nak berjimba2 dengan blogger2 sekalian.. Memula dapat email ni terfikir nak pergi ker tak.. sebab 31 May.. rasanya takder planning apa pun.. tambah2 blog aku yang sangat la cikai hahahha.. ader ke orang tengok.. rasa macam nak join.. sebab semua di sponsor kan.. bukan senang nak dapat peluang macam ni.. so diskus dengan Fiza dia cakap dia pergi.. ok set la.. kalo dia pergi daku akan pergi.. yer la nak ada kawan kan.. mana leh heret En papaMimi tu.. walaupun nama dia ada dalam blog aku ni.. tuan taip jer yang boleh pergi.. 

So mintak permission dari en papa dan dia benarkan.. Hoyehhh... suka suka... dah lama tak berjimba2 tanpa 2 handbag tu.. hehehhe.. ^_____^ So sesiapa pergi nanti tegur2 la MamaJue ni... 

Korang pergi tak???

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. weekend ni nak jumpa pun boleh.. kalo dekat seksyen 7 bangi tahu sangat la tempat tu.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. Salam Jue...alhamdulillah semalam dapat jumpa uols!!...kita dah follow blog Jue...jemput singgah blog kita ya!! http://embunpena.blogspot.com/

    ReplyDelete

Like us on Facebook