Drama

Drama : Kusinero Cinta

9:22 AM

Drama ni plak aku kena tunggu.. tapi aku tak kesah sangat internet kan ada.. pehtu kat Astro kan.. berpuluh2 kali ulang so senang la aku nak tengok.. hehehhe so salamatpo la aku menonton drama ni.. sebabnya Jericho Rosales la.. hensem kan mamat ni.. lama2 aku boleh paham bahasa Filipino la lepas ni.. Mahal mahaling kita lah Jericho.. hehehhe... suka hati aku jer kan.. dah 2 episod aku tengok.. kalo kat Astro stengah jam jer.. iklan belambak.. last2 tengok kat internet la.. takder iklan.. :p citer ni adaptasi novel ker?? Kalo adaptasi aku beli novel jer ni.. dah la sampai 60 episod.. dushhh ehh dulu aku leh melangut Adam Hawa lah.. Bukan kerana aku tak cinta la.. tak kan la drama ni aku tak leh langut kan.. sekarang ni tengok keadaan la.. mata ni asyik nak lena jer.. maybe letih kat office so nak tengok tv memang out la.. sure tv yang tengok aku berdengkur...^_____^

Kusinero Cinta ~ Setiap Isnin - Rabu ~ Jam 10 Malam

Kalo korang nak layan online boleh tengok di SINI

Baru nak terminate Astro Mustika ni.. dah ada balik drama best.. so mahal lagi lah bil Astro aku bebulan.. demmm

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. weeeee jericho!!

    vna hari tu tengok episode 1 je sebab buat subitle dia kan..pas tu dah tak ikut dah uhuhuu

    best tak jue? ke macam boring jek? rasanya jericho je la penyeri cite ni heheee

    ReplyDelete
  2. best vna.. boleh tahan tp nak tunggu stengah jam tetiap malam tu masak skit la

    ReplyDelete

Like us on Facebook