STG - Hai O

Mineral Coffee ~ Kopi Garam Buluh ~

8:30 AM

Cepat letih? 
Banyak angin dalam badan? 
Ada gastrik ? 
Nak berjaga malam? 

Jom try KOPI MINERAL.... 

Kopi ni mmg special & lain dari yag lain.... KERANA.....:

- TANPA GULA
- sangat sesuai utk yg ada DIABETIS / DARAH TINGGI 
- KURANG KAFFEIN
- sesuai utk ANAK2 & mereka yg ada MIGRAINE 
- TANPA BAHAN PENGAWET
- sesuai utk SEMUA GOLONGAN termasuk ANAK2 YG SEDANG BELAJAR 
 - TANPA KOLESTROL 
- Mengandungi GARAM BULUH
- Kaya BAHAN MINERAL & elemen mikro yg baik utk KESIHATAN 

KOPI MINERAL NEUTRALKAN ASID DALAM BADAN
- Perut rasa kenyang 
- Turunkan paras gula 
- Turunkan tekanan darah 
- Lancarkan sistem perkumuhan 
- Turunkan berat badan 
- Hilangkan gastrik dan kembung perut


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. 

RAMUAN UTAMA: kopi Robusta, garam buluh 

KEBERKESANAN:
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
- Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN: Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

HARGA : RM 26.50 (20 sticks)

Aku baru jer cuba coffee ni.. kak aku dah bising asyik migrain jer.. cer minum kopi ni.. memula aku ingat tak sedap sebab ada garam buluh.. hahahah aku dah kena paksa minum garam buluh tu.. ya ampun sangat tidak sedap.. so mind set aku dah kata sure kopi ni tak sedap sebab ada garam buluh.. kekekke.. sekali aku minum ok sedap.. rasa kopi.. sebab sapa2 minum kalo terasa masin ker pahit ker sure dalam badan dia ada problem.. en papa dia minum dia kata masin.. mesti dalam badan dia poblem la tu.. mesti toksin dia banyak punya lah.. kalo tengok harga memang gurlp gurlp la.. mahai.. tapi untuk kesihatan mahai la skit kan.. so korang kalo nak beli boleh roger akak saya Juehanita... nak beli dari aku pun no hal la.. nanti aku cari akak aku jugak.. ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. kopi mmg bagus utk kesihatan.. hanya se-sachet utk kesegaran sepanjang hari.. bila minum pagi tghari akan kurang rasa lapar.. boleh kurus secara semula jadi you..!!!!

    boleh contact Jueliza.. :-)

    ReplyDelete

Like us on Facebook