Nour Ain Skincare Set

2:00 PM

Ingat pasal dagu aku bermasalah dengan jerawat tu.. hahh aku kalo tensen mesti akan naik jerawat kat dagu.. kalo aku bantai makan tempe & ikan bilis mesti naik kat bawah mata.. situ jer ibu mata jerawat duk ada.. hahahah.. kat dagu memang agak teruk la kali ni.. sampai berbiji2.. geram jer.. aku picit la.. sampai la berbekas.. hambekk baru kalut nak tonyoh krim bagi recover balik.. ini produk ke berapa aku tak pasti.. sebab aku jenis tukar2.. tak luth aku tukar.. takder perubahan aku tukaq lain... hahahah.. ^____^ jenis tak setia pada 1 nyer ni..

Kali ni aku pilih Nour Ain Skincare.. dah pernah pakai.. tapi aku malas a.k.a penyegan nak makai hari2.. kalo ingat aku pakai.. kalo ngantuk aku lena dulu.. hehehhehe... hehh aku nak belai2 mesra kat muka.. idak la mak jemah.. aku bukan jenis ada tahap kerajinan nak sampai belai hari2.. aku simple jer.. nak cepat pantas memang tak sempat nak sapu toner apa2 dah.. kalo keluar ada event apa2 baru aku tepek benda2 ni & baru touch up mekap.. @____@

Set ni kita tengok baper lama bertahan.. tapi aku beli bukan guna duit aku ok.. FOC.. 

Thanks kepada yang sponsor.. ahakk.. nak g Gambang abis la hitam ler muka lepas ni.. sebab dengar kata sana sangatlah panas.. aaarrghhh tidak.. takper Nour Ain Skincare kan ada.. <--- dah macam iklan tak berdaftar la plak.. muahahahha

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. Untung la dapat sponsor untuk produk kecantikan.. nak pi Gambang kata nya .. memang sesuai la huhuhuu :D

    ReplyDelete

Like us on Facebook