Otak Dah Fikir Jumaat

9:00 AM

Ok masalah sekarang aku masuk Isnin dah fikir Jumaat.. ppffftttt @_____@

Memang fikir kerja dah melayang2 tak nak buat kerja.. tapi kerja belambak.. harus buat jugak.. :p

Qebal dah tak sabar nak g holiday.. setiap masa lah tanya bila nak pergi holiday, nak tido kat hotel, nak mandi pool.. kalo mama cakap next week, dia mula nak ngamuk & nagis.. aduii parah macam ni.. jenis tak menyabar.. gitulah.. 

Minggu ni aku kurang skit update blog sebab aku nak settlekan kerja sebelum aku bercuti.. kerja aku memang awal bulan la banyak.. call client la.. closing account la.. issue payment & etc etc etc.. Dah lama sangat tak blogwalking ni.. ada masa aku blogwalking kat rumah korang yer... ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. aku pun tak sabar nak cuti..tapi ntah bilerrrr!!! :D

    ReplyDelete
  2. Masuk isnin dah fikir jumaat.. ok la tu.. boleh plan nak buat apa lepas nie hahahhaa :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

    ReplyDelete
  3. Kalau betul-betul memang hari Jumaat lagi best rasanya!

    Dah nak pergi bercuti ya. Kalau saya memang lagilah takda mood nak bekerja bila dah ada plan cam ni.

    ReplyDelete

Like us on Facebook