Iqram Haqimi

Philips AVENT Classic Blue Special Edition

2:00 PM

Last beli botol susu Qeram dalam tahun lepas kot.. dah tak ingat.. sebab lama giler.. pehtu beli sampai 2 botol.. botol ni kira tahan lama la.. sebab kita tahu kualiti dia kan.. Avent beb.. bukan cikai2.. hat jenis lain dia tak mau.. paling mahai beli botol MimiJumi.. botol tu macam bentuk cik B.. takut Qeram refuse bf & teat.. gunanya setahun jer.. pehtu dia buat muka nak muntah.. Qeram paling kejap fully bf.. hanya setahun jer.. hat abang sampai 2 tahun 8 bulan.. 

So kali ni aku beli Avent classic blue.. cantik jer kan sebab kaler biru.. ikutkan hati nak jer kaler pink.. tapi anak aku laki tak kan kaler pink kot.. sabo ada adik girl boleh la.. hehhehe... ^____^

Semalam aku dah rasmikan bagi Qeram guna.. memula dia macam pelik tengok botol ni.. awat kaler lain.. dia bleh buat muka nak muntah pehtu geli geleman.. cehhh dia ingat mama letak ubat dalam botol tu.. sampai pegang pun tak nak ok.. ggggrrrrrr mama beli mahai2 hang jangan buat hal ehh.. pehtu bawak botol masuk dalam bilik masa nak lena dia minum la.. aduihhh macam2 la Qeram ni.. 

Cunzzz kan kaler.. mama yang over anak relax jer..

Botol susu ni aku beli kat SINI.

See murahkan.. so korang bleh tengok laman web dia yer.. macam2 ada.. aku as mum ni memang rambang mata la nak membeli dihujung jari aku.. ngeh ngeh ngeh... Lepas ni nak grab benda lain plak..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook