Pix Profile Baru...

8:45 AM

Dah lama sangat tak tukar pix profile kat blog & gmail ni... gambar sebelum tu rasa dah setahun lepas.. time tengah berisi mak jemah!!!.. pipi pun macam disuntik dengan baking powder jer.. pipi dah macam kuih pau.. tapi Qebal cakap pipi mama ada buah apple la.... Qebal pun ada tapi Qebal punya buah apple kecik jer.. hahahha.. macam-macam la Qebal ni.. 

Pix pagi tadi.. so boleh buat pix profile baru.. 

Tengah bermasalah dengan jerawat di dagu.. huishhh nak kena beli skincare baru la jawabnya.. jenuh recover ni.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook