Selamat Hari Guru..

8:30 AM

Selamat Hari Guru semua terutamanya mama & kakak aku Jueliana.. 

Dan Selamat Hari Guru juga untuk Teacher Ida, Teacher Ayu & Teacher Uma yang telah mengajar Iqbal di Smart Reader Kids.. Terima kasih tak terhingga kerana mendidik Iqbal sampai kenal huruf dan juga membaca.. 

Iqbal la paling excited nak bagi hadiah.. aku as mom hanya bagi galakan kat dia.. hadiah tak seberapa jer pun.. Biar Qebal rasa berterima kasih kepada teacher dia.. dari hadiah sampai pembalut dia lah pilih.. nak balut pun dia beriya sangat2... potong solotep pun dia yang buat.. excited betul dia.. so bangun pagi ni takder drama meraung.. sebab nak bagi hadiah kat teacher.. ^_____^ 

Hadiah tak seberapa untuk teacher.. 

Thanks teacher sebab mendidik Iqbal.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook