Iqbal Haiqal

Sport Day Iqbal

9:15 AM

Sebelum mulakan entri ni aku rasa mcm nak ngamuk kat diri sendiri dengan kelalaian aku.. huwaaa gambar2 sport day Iqbal separuh jer ada.. aduyaiii tensen giler rasa.. separuh lagi time dia dapat hadiah takder.. rasanya masa transfer tu tak masuk abis.. aduhhhhh kecewa giler.. my mistake.. so tak leh kata apa.. :( 

Hari Ahad 11 May baru2 ni Qebal ada sport day di Dewan Kolej Mara Beranang.. Nasib buat dalam dewan.. muahaha kalo buat kat padang mahu berpeluh2 muka mama.. cayaq mekap!!!.. yang best dalam dewan tu aircond.. memang tak akan berpeluh la... teruk kan mama kamu ni Iqbal.. ^___^

Jom la layan gambar-gambar masa sport day Qebal.. sedih lagi ni gambar dia ambik hadiah takder.. keciwaaaaaa teriak la macam mana pun gambar tu tak akan ada balik.. so sad!!!

Sebelum pergi.. Qebal nak buat rambut pacak.. tak abis2 rambut pacak dia..

Tengah nak pakai kostum perbarisan.. peace yoo

Nampak macam budak besar jer Qebal pakai macam ni.. mama dah tua..

See memang baju anak2 tak kotor kalo dalam dewan.. 

Tak siap2 lagi pakai.. tetap peace sokmo hero ni..

Dah siap pakai.. tak leh bergerak dah kepala dia.. 

Ala tomei2... untuk perbarisan Purple House menang.. hoyehhhh

Kenangan Qebal dengan kawan2.. nanti besaq mama tunjuk balik gambar2 ni.. ala Qebal leh jer tengok dalam blog mama.. semua ada...

Macam biasa mama & Qebal.. nasib ada monopod.. sangat2 berguna ok..

Qebal dengan sukan.. mama papa & Qeram berselfie lah

Yehaaa 4 of us.. adik yang spoil susah nak snap pix dia..

Lagi peace yoo dia.. huhuhuhu

Adik yang comei lote.. baju merah gak.. dah macam budak tadika dia ni.. tapi buasnya jenuh ligan!!!

Qebal dalam guni.. comei sungguh dia lari dalam guni tu.. laju jerr...

Pingat Qebal untuk perbarisan....

Pingat lagi.. Purple House dapat no 5.. ngeeeee tak apa lah anak.. asalkan dia merasa dengan aktiviti time kanak2 kan...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. so sweet tgk qebal..sporting je

    tak sabar tunggu Kira punye pulak...entah bile huhuuu

    ReplyDelete

Like us on Facebook