Temptation Of Wife

9:30 AM

Citer apa pulak kan.. aku dah banyak kali baca orang up status kat Fb pasal citer ni.. tapi aku memang tak dak masa nak tengok la.. rasanya Isnin hingga Khamis kot.. jam kul 4 ka.. kan time tu aku kat opis.. masa bila nak tengok.. surirumah sepenuh masa boleh la tengok.. nak tengok pun after keje tengok kat tonton.. ntah bila nak khatam tengok tak tau.. semalam aku godek2 la Youtube.. tengok 1st episod.. ok best sebab hero hensem heroin cantik.. walau dia cakap bahasa tagalog.. nasib subtitles english ada.. perghhh memang best.. dah sudah.. aku malas nak tunggu tonton ni.. satgi semua kerja tak jadi.. nak g mana pun tak boleh sebab duk ngadap lappy jer.. memang la kat umah ada pak stimix.. wifi la sampai muntah kan.. tapi tapi.. aku tak nak tunggu satgi duk langut citer ni jer.. parah parah.. penangan drama filipine plak.. dulu2 cukup la sinetron Indonesia.. ^_____^

yang kelakarnya aku tengok episod 1 dan episod akhir.. ngeh ngeh ngeh.. so hero mati.. ala bosan la plak.. hehehhe...nak kena g format balik lappy tu.. baru leh layan citer ni.... Qebal lepas ni lappy mama jangan gatal2 nak tengok Peppa pig tu ekk.. mama nak tengok citer ni plak... berebut lappy la lepas ni...

Melayan la weekend ni..

Weekend ni yang panjang sebab Isnin cuti.. Ahad pagi ada sport day SRK, tengahari pergi Gambang sampai Selasa.. So aku tak update sampai selasa.. jumpa Rabu nanti yer.. InsyaAllah aku akan update... Happy weekend uolls...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook