Bukit Gambang Resort City

Trip To Bukit Gambang ~Part 1~ Arabian Bay Resort

1:00 PM

Macam mana nak mula citer pun tak tau.. mood nak update memang dah kelaut.. pilih gambar saja pun dah tak larat nak pilih.. banyak sangat.. yer la dekat phone la dekat camera la.. hehehe... 

Lepas abis sport day Qebal, kami balik siap2 mandi dan terus ke Gambang.. okeh.. memang jauh.. aku paling tak suka duk dalam keta lama2.. meriba dak debok ni.. fuhhh sabo jer... Actually aku booked Carribean Bay Resort.. tapi sebelum tu pihak hotel call aku suruh aku terus datang Arabian Bay Resort.. kununnya di"upgrade" la pakej aku ni.... hahh aku tak kesah.. asalkan ada tempat tido & makan cukup.. ngeeee ^______^

Jom la tengok pix2 yang sempat aku snap di sana.. 

Pix wajib depan ni.. 

Room no 2721

Entrance dah ada 2 ekor camel ni.. Qeram la paling takut.. 

Lobby hotel & kaunter reception..

Bilik kami menginap.. Family room

Katil 4 beranak kami.. 

Bilik air yang bersih..air shower tu aku benci sebab jenis patern tu kan.. tak puas mandi siut....

Tv lcd kecik.. astro takder.. sabo jer lah...

Ruang dapo yang kecik boleh la nak minum air panas & sejuk.. jangan tak tau maggie cup pun kami bawak..

Permandangan luar dari balcony.. Qebal tak sabar mandi pool..

Macam biasa aktiviti melanyak atas tilam & snap pix.. 

Pantang depan cermin.. gini la kami berdua.. Qebal Qeram hilang.. hehheheh

Next entri Part 2.. nanti ehh.. tak dak modal nak menaip ni.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. haritu da pernah ke sana masa mula2 bukak.. sekarang gambang da lawa laa... huyooo

    ReplyDelete

Like us on Facebook