Bukit Gambang Resort City

Trip To Bukit Gambang ~Part 2~ Arabian Coffee House & Pool

2:00 PM

Selama 2 hari kami sarapan di Arabian Coffee House.. Menu macam biasa la takder banyak pilihan.. Western Delight, Malay Delight, Indian Delight & Chinese Delight.. Ini pun tak larat nak makan.. kenyang sampai rasa nak balik lena jer.. kalo holiday macam ni memang akan bulat la perut tu.. untuk dinner kami pilih makan kat luar dari Gambang.. saja nak merasa di tempat2 orang kan.. 

Western Delight.. macam biasa la spaghetti and etc...

Sini ruangan roti, kek & muffin...

Kat sini pelbagai buah2an..

Malay & Indian Delight bergabung.. lebih kurang jer makan dia.. nasi lemak, mee goreng & bihun goreng.. 

Ini food kami hari ke 2.. makan pun dah kuis2.. 

Qebal macam biasa hotdog la.. mana mau makan benda lain..

Pinggan penuh jer meja.. makan sungguh.. 

Qebal dah start buat eksperimen la.. jus manggo campur jus guava.. 

Kat sini chinese delight.. mee, bihun, koteaw sup semua ada...

Lepas kami makan.. bawak la Qebal mandi swimming pool hotel ni.. pagi2 memang tak dak orang la sangat.. aku pun tak mandi just rendam kaki jer.. 

Budak kecik tu dah sampai hujung dia jalan...




Next entri Bukit Gambang Water Park.. tunggu ehhh.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook