Bukit Gambang Resort City

Trip To Bukit Gambang ~Part 3~ Bukit Gambang Water Park

3:00 PM

Hari ke 2 kami pergi Bukit Gambang Water Park.. ada lagi 2 kawan tapi aku dah promise with them aku tak akan post gambar diaorg dalam blog ni.. Tiket aku beli kat Living social.. Qeram macam biasa la dia FOC.. lebih 90 cm nanti baru la dia kena bayar.. En papa dah ajak nanti nak g Icity plak.. macam tak best jer.. hahhaha sunway lagoon pun tak pernah sampai lagi.. Kami paling awal masuk 10.30 am dah masuk water park.. that time pun dah panas.. hahhh dah la aku kelupaan nak bawak sunblock.. nasib la tobat legam la keluar nanti.. 

Pix kali ni aku just masukkan yang mana penting.. yang agak sensor skit aku tak masukkan dalam ni.. heheheh.. ^______^

Pix ni photographer yang snap.. ada jugak pix ber4.. susah sekarang ni nak ber 4 dengan Qeram.. 

Kami g water park naik shutter tram ni dari hotel.. Qebal cakap bas lion.. heheheh

Tempat kids...tapi ramai jer orang besaq kat situ..

Sini coco beach ada ker en papa kata coco crunch >____<

Tempat redup.. aku suka.. Qebal pun suka

Qebal kerja jalan nak g atas sebab nak naik slide kecik tu..

Mama & Qeram yang takut ayaq.. tapi dia dah macam berani skit time ni...

Pool ni la boleh la nak berenang sakan.. 

Hat ni aku tak naik.. takutttt sangat bahaya la.. 

Kerja selfie tak abis2.. Qeram senyum jer tengok...

Slide untuk kanak2.. mama papa naik slide dewasa pun tak nak la...takut.. jenuh menjerit jer..

Suka sungguh Qebal.. sampai kelabu asap dah muka dia.. 

Best la dia.. tak letih ka?

Peace sokmo.. pehtu kalut ajak makan..

Makan lapik perut.. dah namanya dalam theme park mahai nak mampus.. 

Abang Qebal yang cute & hensem..

Adik Qeram yang super duper cute.. 

Adik dah letih.. sian adik.. mata dah kuyu.. 

FM buat kenangan.. 

Hahhh abis.. tak nak dah story pasal Gambang.. tapi pakej yang aku duduk memang dah teramat murah.. memang tak akan dapat pakej macam ni.. aku dah survey2 memang mahal.. luck aku & family la dapat pakej macam ni.. InsyaAllah next trip tak tau pergi mana.. tapi maybe kami berdua without kiddos.. hehehhe.. ^______^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook