Bersiaran Dari Rumah..

8:29 AM

Aku MC lagi hari ni.. Semalam badan aku panas balik.. En papa dah nak ajak g Hospital.. tapi aku berdegil tak nak.. kang kena admit ward.. aku takut.. nanti sapa nak jaga anak kecik aku 2 orang tu.. aku just telan ubat panadol dan berselimut semalam.. bangun pagi ni kepala berat nak mampus.. gusi2 dalam mulut aku bengkak... >____< sakit!!!! paling benci nak gosok gigi.. asal gosok jer berdarah banyak.. aku dah tensen sampai bila nak baik dalam mulut aku ni.. aku tak puaih nak gosok gigi.. dah la aku ni jenis gosok kuat2.. ni asal nak gosok jer terus darah.. aduyaiii... 

Jap lagi lah g klinik pusrawi plak.. nak g hospital memang tak la.. kang doc ambik darah aku.. aku takutttt.. hampa ingat aku ni berani sangat... huhuhuhu.. walaupun kepala tengah pening tapi aku tetap depan lappy.. tak larat nak tidoq dah weh... lemau & bisa2 badan ni asyik baring lena.. hello this is not me la.. aku ni aktif maktif.. tetiba nak jadi  mandom mcm ni memang bukan aku.. kalo dah sakit mcm ni yer la muka tak sihat.. tapi en papa kata cuba mama g shopping sure hilang sakit.. cettt aku tampo jugak laki aku ni.. heehhehe.. 

Lega dah submit entry kat Nuffnang tu.. 13 June baru publish... hoyehhh tak payah fikir dah.. dah la sibuk dengan keje opis... ni gatai pi duk sibuk nak jadi blogger plak.. hahahha tapi payment dia Alhamdulillah rezeki tu kan.. tak apa lah karang la ayat2 skit.. masa sekolah dulu malas plak aku nak buat esei..@_____@

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    ReplyDelete
  2. Wsalam anum.. Jue pun sama dah lama sangat tak blogwalking blog anum.. InsyaAllah nanti ada kesempatan jue terjah yer..

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh. Kalau Mama yang sakit, memang satu rumahlah lintang-pukang.

    ReplyDelete

Like us on Facebook