Kaki Makan

Dating Dengan En Papa @ Teppanyaki

9:35 AM

Tengahari kemarin aku tak keluar lunch pun.. sebab aku duk copy balik link2 blog kawan2 ke dalam bloglist.. settle semua.. hehehhe padahal malas nak keluar time panas2 macam ni.. petang tu ajak en papa g makan la.. nak makan nasi gak.. last2 en papa g Jusco lagi.. so we decide makan kat Teppanyaki.. 

Wajib snap kalo masuk makan.. chopstick tu aku tolak tepi.. tak reti guna.. ngeeee

Asal makan yang tu jer.. hat lain tak leh masuk tekak... 

Ice lemon tea RM 4.50

Beef Teppanyaki hat mama RM14.90

Chicken Teppanyaki hat en papa RM10.90

Sesekali berdating tanpa anak macam ni boleh mengeratkan hubungan kan.. pehtu en papa ajak pergi tengok kasut yang semalam tengok.. sampai tak lena la asyik fikir kasut tu.. hahahah.. haru betul.. next entri aku citer yer... nak buat roti telur ni.. 

Happy Weekends Uolls...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook