En Papa Mengalahkan Pn Mama..

9:00 AM

Kalo bab membeli mestilah aku jenis cerewet skit.. tapiiiii en papa lagi lah.. kadang2 tu hat ada jualan2 lelong ker murah ker dia lagi pantas.. memula nak beli 3 kotak jer.. sekali masuk dalam terjebak lagi beli.. hahahhaa.. dia memang lagu tu.. ingatkan aku jer.. dia dah berjangkit dengan perangai aku ni.. macam beli kitkat kan ada percuma bag merah tu.. dia pun sama terjebak beli.. heheheh... katanya senang nanti letak barang2 toileteries.. dah macam takder bag lain jer kat umah ni.. rasanya dah banyak kot.. tapi kadang2 tu dia alert satu2 benda ok lah.. macam aku ni kadang2 tu lupa.. bz dengan keja memang tak ingat apa dah.. 

Product Kellogg's.. Qebal Qeram suka lah.. pagi2 dah koyak kotak dia.. tak menyabar.. makan la anak.. jangan tak makan sudah... mama memang tak hingin la makanan2 ni.. 

Dah 5 hari aku duk sakit mulut sebab ulser & tonsil.. macam makin menjadi jer ni.. takder nampak baik pun.. ni sakit tang lidah plak macam menyucuk hujung lidah ni.. ggggrrrrr sabar... esok kena g jumpa doc klinik pusrawi plak.. ader2 jer kan aku nak MC.. ngeh ngeh ngeh... ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. Eh, pelik pulak rasa! Biasanya memang kita yang perempuan ni yang over-over bila membeli. My anak-anak, kalau beli banyak mereka tak makan pun, kalau beli sikit suruh share, berebut macam tak pernah makan setahun. Tension!

    ReplyDelete
  2. hahah tang beli skit tu sama.. berebut bukan main lagi.. beli bnyak simpan sampai lemau..

    ReplyDelete

Like us on Facebook