Dapur Idaman

Final Ukur Dari Intech Kitchen

1:45 PM

Sabtu baru2 ni orang dari Intech Kitchen datang untuk final ukur.. hoyehh tak lama lagi siap ler.. en papa silalah bayar yokk.. memula suruh Jeff datang bulan Januari dulu.. korang leh tgk di SINI.. hahah punyalah lama... dekat 6 bulan baru buat keputusan.. tapi sekali dia offer lagi.. hishh Jeff ni memang beriya2 suruh kami buat jugak kannn.. siap offer baik punyalah.. wakakaka.. yer la dia client opis kami.. siap dia kata kita kenal ma.. >___< menambah la hutang piutang lagi kat dia.. sob sob sob... 

Masa sabtu tu Jeff tak datang sebab dia bz.. so kawan dia datang Ah Yong.. so dia lah ukur sorang2.. memula dia kena lukis balik design yang Jeff lukis.. kertas tu aku dah campak mana ntah.. nasib aku ada snap & simpan dalam blog ni.. see blog dah tempat simpanan aku.. kalo aku lupa leh tengok balik.. mihmihmih.. ^_____^

Dia lah terkapai2 sorang2 ukur.. abaikan tempat berselerak atas fridge tu.. macam2 ada.. 

So design aku tetap nak macam dulu jugak la.. aku nak ruang.. kalo ikutkan aku nak jer hood yang santek2.. tapi dek kerana dapo secoet aku ni so aku lupakan la nak hood cantik2 tu kan.. huwaaa nagis la.. tapi tapi aku ada buat penambahan.. hahahah aku buat kaunter bar.. erkkk.. teringin uolls nak ada mini bar hat ada gelas gantung2 tu.. tapi aku suruh dia buat kaunter bar bodo2 jer.. takder gantung2 gelaih aihh takat gantung lampu maybe.. hahhaha high chair untuk kaunter bar haruslah kena beli.. aku choose red colour.. huhuhu garang kan kan .. lepas ni en papa kata mama leh tido di dapo.. cikedis kan.. u tak tahu en papa.. kalo dapo santek i baru semangat nak masak.. hahahha dari dulu lagi kot ayat tu.. time penyegan tu ada tak masak jugak.. beras sampai ada menatang bubuk tu belambak.. takpa aku leh sedekah kat cik burung.. nak bagi kat cik yam takder plak kat sini.. hahahhaha....

Design ni jer untuk KC aku.. ini pun + dengan kaunter bar leh berdarah hidung.. hahahaha...

Lagi 2 weeks siap dia kata nanti dia bagi quotation kat aku.. haiyohhh.. tambah la hutang...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. haha.. samala kita cik jue.. time penyegan mai, xyah ckpla.. tak sbr nk tgk hasilnya.. ja punya biasa2 jer.. xde berbentuk2 macam jue punya tu..tp warna kita sama la...

    ReplyDelete
  2. hitam n merah gituuu..comey! =)

    ReplyDelete
  3. weehuuuu.. tak sabar nak tgk hasilnya

    ReplyDelete
  4. Wah, tak sabar nak tengok hasilnya nanti!

    ReplyDelete

Like us on Facebook