Movies Review

Movies Review ~ Transformers : Age Of Exitinction ~

11:01 AM

Citer transformers boring?? Mengarut?? Dah nama pun citer kan so biasalah kalo ada kemengarutan citer tu.. kalo tak bukan citer la kan.. Ok aku bab citer robot2 ni dulu aku tak suka.. sekali tertengok dengg jatuh centa dengan citer aksi robot2 ni.. asal ada kat wayang jer aku nak tengok... paroh mak budak ni.. memang ramai orang tunggu transformers baru ni kan.. aku pun sama.. siap booking tiket hari Isnin ritu.. padahal hari Khamis baru ada kat panggung.. tapi aku ambik hari Jumaat after work.. macam biasa tiket semua en papa serah kat aku.. aku suka sangat ambik time awai2.. sebab tak nak tunggu lama2.. yer la balik nak gelut ambik anak kan.. citer ni 2 jam 40 minit wokeh.. bleh sakit montot duk tengok citer tu lama2.. heheheh... 

Citer dia ala macam citer sebelum ni jugak.. orang jahat berlawan dengan transformers pehtu aksi lawan2.. biasa la tu dah citer robot tak kan la citer cinta2 robot plak kan.. tapi aku kalo tengok citer aksi ni abis la jemari en papa.. aku bengkok kan la tekan la picit la.. sebabnya excited dengan citer.. muehehehe... haiyaa.. pehtu dengan mulut asyik kata wow tak henti2.. mihmihmih.. yer la kejap tukar keta lori la pehtu robot la.. tak ker woww namanya.. memula citer bebudak dalam panggung bising sebab depa bukan nak tgk jalan citer tapi robot2 tu jer.. menganggu ok.. sampai dekat citer lawan2 semua pakat diam.. hehhehe.. aku & en papa memang tengok takder bercakap apa pun.. huyooo.. best.. terbaik lah transformers kali ni.. 

Tiket aku beli online jer.. RM16 plak tu.. memula nak cancel dah sebab ingat anak2 tengah tak sihat.. tp en papa kata g la kejap.. huhuhu 

Cepat2 u olls g tengok citer dari producer Michael Bay ni.. tak rugi duit korang punya... 

Citer kali ni bnyak tentang Optimus Prime.. walaweh aku suka.. jangan karang tido mimpi robot kejar aku sudah.. hahahah.. en papa pun sama jangan mengigau nak tumbuk robot kang tertumbuk bini dia pulak.. hehehhehe.... ^____^

Erkk dah takder movies best kan lepas ni.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. haha, kl en papa tertumbuk bini..haru weh...ja dh lama x tgk wayang...tp transformers mmg jd favourite ja skrg...nmpk gaya ja tgu dia ulang kt tv je la kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja.. alkisahnya dia pernah tertumbuk bini la. gara2 tgk video apa ntah. pehtu ngigau. masa awai2 kawin. tak tau lg dia ni mcm tu. kita kejut la. asal kejut dushh dia tumbuk mata jue. huwaaa sakit wooo

      Delete

Like us on Facebook