Hantar Milah Kat KLIA & Jalan-jalan @ KLIA 2

9:44 AM

Asal weekend jer aku as mak beranak 2 memang kena fikir nak nak bawak anak2 berjalan jer.. dah jadi rutin setiap weekend.. ^____^ So dah nak hantar adik aku Milah balik Sarawak, kira sekali jalan la bleh g jalan2 kat KLIA tu.. kalo takder tujuan takder maknanya la nak pergi sana... Dah lama kot memang nak bawak kiddos ni pergi KLIA naik ERL..  dah berzaman tak naik ERL.. last 3 tahun lepas time tu keja kat Sepang... pehtu tak naik dah.. kalo dah bawak kiddos ni 1 jer la kena kuat fizikal dan mental.. kenapa aku cakap camtu.. sebabnya Fizikal - depa lari dari mama papa, so mama papa kena kejar bebudak tu.. Mental plak.. kalo depa dah buat ferangai rasa stress ya amat.. padahal b4 keluar umah dah cakap Qebal kena behave yer.. sebab dia dah besar leh la cakap gitu.. kalo adik mana la reti paham apa kan.... yang dia tau lariiii... phewwww fenat tau.. Kami tunggu di BTS sebab dah janji dengan mama & akak aku disitu.. heheheh dah lama tak naik ERL tiket pun tak tahu price dia gitu.. mau semput kejap. yer la 2 adult 2 kids RM79.. dengg tiket pi saja oiii.. belum balik... huhuhuhu pasrah kata nak jalan kannnn... sekali sekala bleh la.. ngeh ngeh ngeh.. balik tu tobat balik naik bas.. ^___^ 

Hambek tiket kita simpan yer. moment kekdahnya... >____<

Kiddos happy la naik train.. siap bergaya rayban memasing yer..

Mama papa over...

Us....

Mama & Milah.. sorang dia bag sampai 2 bag.. apa lah banyak2 ni..

Kak aku dengan Yum...

Qebal excited tengok aeroplane.. siap ajak naik g.. mama takutttt.. takut terhempas.. fobia plak rasa..

Haku, Milah & Mama...

Qebal hantar Acu Milah balik Sarawak.. nanti kalo ada tiket murah kita g la eh.. 

Bubye Milah.. 

Aeroplane kat KLIA

Aeroplane kat KLIA 2.. ni bahagian mana ntah.. banyak bahagian akak aku cakap.. jenuh jalan..

Dah sampai KLIA 2 harus bergambar kat sini.. malu la plak nak selfie bagai depan ni.. ramai orang wehhh.. anak2 sudah la.. hehehhe... 

Best g KLIA 2 ni.. dah rasa bukan g airport tapi g shopping complex.. kalo nak g lagi kami g berdua jer laaa.. heheheh... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. lieya penah sampai pun sekali gak heheehh nak pi jelly bunny cari kasut raya kekdahnye hahahaahah.... mmg luas kan jue....mcm2 kedai ade...syok gak cuti mato...

    ReplyDelete

Like us on Facebook