Cash Out Kali Pertama Nuffnang

1:54 PM

Punya la tak tahan nak cash out.. kununnya nak tunggu hujung tahun.. last2 pagi tadi cash out jugak.. hehehhe.. tunggu lah bulan depan dia hantar.. amountnya.. boleh la rat rat jugak la dapat.. boleh la duit tu buat pergi jalan2 kan.. ^____^ alaa kita nyer blog ni bukan macam orang2 pames.. orang pun jarang tengok.. takder la traffic mencanak2 menaik tu takder la.. boleh la.. kira orang tanya kenal tak Mama Jue yer memang tak kenal.. hahahhah... cuba tanya blogger terkenal sure lah orang kenal yerk... Macam aku memang kenal Nuffnang jer dari mula blogging sehingga sekarang.. so aku setialah dengan En Nuffnang ni.. hat lain aku tak tau & tak reti.. korang ajar aku baru tahu.. aku is tak celik IT ok.... hehehhe...

Lepas ni kena kembali menabung & klik2 pada iklan.. orang tak klik, kita klik sendiri2 sudah...

Bulan depan baru dapat cheque Nuffnang.. Nanti dapat daku snap untuk moment tu.. 

Cepat la kul 5 petang nak g hospital ni... 

MamaJue & PapaMimi Story

/>

You Might Also Like

4 Comments

Like us on Facebook