Done Booking - Holiday @ Melaka

9:10 AM

Petang marin aku dah booking hotel yang beli voucher online kat Groupon.. memula email jer tanya masih kosong untuk 15hb.. pihak reservation reply kata masih ada.. so aku booking 15hb & check out 16hb.. kan 16hb cuti.. ritu Qebal tak pergi Melaka masa SINI.. voucher ni pun dah beli lama sebelum expired kita kena pergi lah kan.. rugik plak.. kira bonding time dengan anak beranak la.. nanti g tempat2 yang bebudak excited jer tengok.. macam kapal2 besar.. taming sari.. melaka river cruise.. tu jer kot.. kalo nak jalan area2 situ mau mama fenat & berpeluh.. ehh time tu school holiday kan.. mesti ramai orang....

Cuti kali ni.. next cuti bulan December plak.. 

Korang ada planning tak cuti sekolah ni...??

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. so far belom ader... heheheh... tapi in Dec dah ada trip on the go..

    ReplyDelete
  2. wow pantas planning tuk cuti hari malaysia nanti...best2 heheheeh...

    lieya tak plan ape lagi nieh...lagi2 utk cuti sekolah nanti...tapi bulan 1 tahun dpn kiteorg punye 10th annivesary haa tu dah planning nak pi celebrate kat mane...auwwwww!!~

    ReplyDelete
  3. wah, best2.. ja blm ada plan nk cuti2 malaysia lg.. haritu konon2 nk p PD.. last2 x jd plak..

    ReplyDelete

Like us on Facebook