Jumaat Day

9:32 AM

Yeaa dah Jumaat.. esok weekend.. time ni lah aku duk tunggu setiap minggu.. asal masuk Isnin mesti fikir Jumaat dah.. cepat la Jumaat.. This weekend bukan duduk umah tapi banyak aktiviti kenduri.. ohh this weekend tak payah masak.. dapur tutup.. heheheh.. 

Untuk update hari ni takder citer menarik.. tapi aku harus g bank nak tukar kad debit ATM Maybank.. adehh malas yarabbi.. cheque book office pun tak collect lagi.. malas malas nak jalan.. hehehhe teruk kan.. padahal depan tu jer.. dek kerana aku ni tak rajin jalan.. so aku peram dulu la cheque book tu.. nanti ada masa nak pergi baru sekali jalan.. 

Ok takder apa nak melalut.. happy weekend uolls... ^_____^

Tetiba en papa kata cantik kan Axia tu.. pehtu save minyak plak.. dah kenapa en papa cakap pasal keta... nak trade in itu Myvi kah?? hehehehe 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook