Kotak Emborg Kaler Purple

11:30 AM

Ini lah kalo dah penyakit MALAS nak keluar rumah.. so apa2 nak masak kita suruh jer en papa tolong belikan.. macam biasa kalo dah suruh en suami tolong belikan.. banyak kali la dia call umah untuk confirmkan.. padahal aku dah siap google tunjuk nak beli apa kat dia tau.. 

Kemarin la tekak terasa nak makan sesuatu.. cheese2 camtu lah.. nanti aku citer next entry ehh.. siap google kat en papa nak whipping cream kotak Emborg ni.. en papa konpiden la beli siap bawak balik.. yehaa semua barang ada.. aku pun putar la whipping cream ni.. awat la tak kembang & kental.. hmm pelik.. tak kan tak sejuk kot.. ishh pelik pelik.. sekali tengok kotak balik... >____< papaaaaaa awat pa beli cooking cream... haiyaaaa dia selamba ambik kunci keta & keluar pergi beli whipping cream.. dia cakap papa ambik jer sebab dah kaler purple.. dusshhh laki aku ni baca la dulu.. ini main taram ambik jer kotak tu kaler purple.. kan dah 2,3 kali kena keluar.. huhuhuhu....

So jadi la spaghetti hotdog cream.. daripada nak bazir kan.. aku bikin spaghetti bagi anak2 makan.. Qebal lah paling berselera yer.. mama nyer pun telan jugak.. so abis mama makin demok.. huwaaaa

Lepas ni en papa sila alert baca kotak dulu sebelum ambik.. haiyaaa bikin kelakar lah en papa ni..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook