My Collection Inner Magic

2:00 PM

Meh kita cuci mata tengok kaler2 yang menarik ni meh.. Suka kan.. tapi en papa tak suka.. En papa kata dah cakap cukup2 lah beli inner magic ni.. tapi kan dah perempuan.. mesti beli punyalah.. kakak aku Juehanita kata ada stok baru.. tengok2 alamak cantiknya kaler.. terbeli lagi 3 helai.. duk beli skit2.. last2 ambek dah ada 13 helai.. ngeh ngeh ngeh.. sorry en papa.. geram sangat tengok inner ni.. dia tanya pakai ke semua ni.. pakai la nak macthing dengan baju.. hahahha.. alaaa pakai buat g kerja.. dah kerja beli jer lah.. takder la bosan asyik pakai tudung hitam jer kan.. kena la bagi kaler2 skit kan... erkk lepas ni cukup dah kot.. hahahah jangan kakak aku tunjuk lagi & terjebak beli sudah.. aiyooooo

Ni haa collection inner magic aku... semua kaler dah ada.. dah macam kaler pelangi jer kan...

Lepas ni pejam mata kalo kakak aku tunjuk stock baru lagi.. gurlp... mampukah???

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

Like us on Facebook